Jerneja Milost

Sem Jerneja Milost, marketinška & Pinterest navdušenka, raziskovalka po duši, ki blazno uživa v procesu učenja in rezultatih. 

Skozi prakso in delovne izkušnje sem rada reševala težave ali izzive in tako razvila mindset, da se za vsako zadevo najde rešitev. Nisem niti vedela, da je to moj “odkrito-skriti super power”, dokler niso to izpostavili ljudje s katerimi sem delala… Res? Jaz? Hmmm…..dbest!

A pred tem je bilo obdobje, ko te vrline nisem znala spraviti v prakso in pogon…za lastne želje in cilje.

Pri vsaki – zame večji odločitvi me je vedno zavirala nevidna misel, ki je prilezla na površje in me vztrajno prepričevala:

»nisi še dovolj dobra, pripravljena, stara, izkušena…«

Postala sem obsedena s tem kaj vse moram še narediti preden grem v akcijo, poskušala sem predvideti vsako potezo, situacijo … In čez nekaj mesecev ugotovila, da sem še vedno na isti točki kot na začetku….UFF.

Vse to je prerastlo v nek navidezni perfekcionizem, ko nikoli NI BILO DOVOLJ. Dovolj priprav. Dovolj prebranih knjig. Dovolj študija. Dovolj časa. Dovolj izkušenj. Dovolj poznanstev. Dovolj denarja.
Samo še to moram narediti….samo še to moram prebrati….samo še počakati na boljše razmere…samo še več izkušenj potrebujem….

…samo še…

Ampak življenje teče dalje….

Kot kaže se največji premiki v življenju zgodijo ko te v to nekaj prisili ali pa, ko je že tako hudo, da že vse v tebi kriči po spremembah. Spoznala sem, da se lahko neskončno vrtim v ciklu nenehnega čakanja in premišljevanja kdaj bom “ready”….ali pa grem in raziščem priložnosti in ustvarim prostor zase in svoje talente.

Dovolila sem si pisati drugačno zgodbo zase, delati drugačne korake in sprejemati drugačne odločitve. Ni bilo lahko, velikokrat sem bila s cmokom v grlu in “prezelena” za kako vlogo ali pozicijo in včasih so drugi videli v meni več potenciala, kot jaz sama. Ampak s prvimi koraki, uspehi in napakami, sem ugotovila, da ne more biti nič takega kar se ne morem naučiti ali poiskati pomoč, kadar jo potrebujem.

Odkrila sem, da lahko drugim pomagam s svojim širokim znanjem iz različnih področij, vendar je moj glavni fokus dela in raziskovanja – spletni marketing; Pinterest, spletna prodaja, storytelling, video in vizualni marketing…

V zadnjih 4-ih letih sem bila v različnih vlogah, poslovnih okoljih, imela čast sodelovati z izjemnimi podjetnicami ter mentorji in skupaj smo ustvarili kar nekaj nepozabnih zgodb #Awesome
Dobila sem veliko izkušenj in znanj s področij:
* B2C prodaje
* spletne prodaje
* javnega nastopanja
* vizualnega marketinga
* castinga in izbora talentov
* ustvarjanja kreativ in vsebin na IG in FB
*pisanja prodajnih tekstov za pristajalne strani
* organizacije manjših in večjih dogodkov/delavnic
* postavitve spletne strani (WP) in urednikovanja vsebin
* projektnega dela na področju kariernega mentorstva mladih in podjetnic začetnic

Tudi ti lahko začneš pisati svojo zgodbo in uresničevati svoje cilje. Samo začni!

Hej, poveživa se še na FB!