fbpx
Kako sem vizualizirala svojo željo v Canvi

KAKO TI LAHKO GRAFIČNO - OBLIKOVALSKO ORODJE CANVA VIZUALIZIRA ŽELJE

Canva za posel in osebne cilje

Razmišljala sem kako naj najbolje predstavim grafično orodje CANVA in novi spletni tečaj za vse (male) podjetnike in posameznike, ki iščete brezplačna ali cenejša orodja za objave ali spletna gradiva. Pa sem se odločila, da delim eno svojih najlepših in osebnih zgodb MANIFESTACIJE s pomočjo “fake diplome” na slikci 😅

Wait..what?? 

Beri dalje👇👇

ŽELJA PO SPREMEMBAH IN NOVI KARIERNI POTI

Ta izkušnja mi je dala vedeti kako zelo je potrebno vztrajati pri svojih ciljih in si DOVOLITI sanjati, tudi ko še nimaš pojma kaj in kako boš to izpeljal. Zagotovo ti je poznan rek – kjer je volja, je tudi pot? V mojem primeru se je ta pot zelo hitro pojavila, ko sem bila še brez službe in sredstev za šolnino.

Tedaj sem bila v nekakšnem kariernem tranzitu. Nisem še dobro vedela kaj bo moja naslednja poteza, služba ali poslovna priložnost…vse je bilo še nekako “v luftu”.

Ni bilo enostavno, ampak vedno sem nekako znala plavati v negotovih in neznanih situacijah. Najbrž me je reševala velika doza optimizma, poguma in vedenje, da sem gospodar svojih odločitev čeprav jih marsikdo takrat ni razumel. Ampak veš kaj? Vsako mineštro, ki sem jo skuhala sem jo do sedaj brez (večjega) pritoževanja tudi pojedla…četudi je kdaj kaj zapeklo 😆 

Sem pa takrat dobro vedela da:

📌želim nekaj več in boljšega (kot je bilo takratno delovno mesto),

📌se želim preseliti (tedaj sem živela v razpadajoči večstanovanjski hiši za skromne duše, ki so prišle v LJ študirat ali delat),

📌se želim vpisati na ŠTUDIJ marketinga & PR….sicer je to že drugi študij zame in totalno drugačna smer kot prvič ampak vedela sem, da je to sedaj to-to.. nova, nastajajoča verzija mene in skupek mojih interesov ter želja. #noregrets

KAKO JE NASTALA “DIPLOMA” 

Canvo uporabljam že nekaj let in ker ti nudi toliko svobode pri ustvarjanju sem jo koristila za posel in osebne namene. Tako sem naredila tudi FIKTIVNO diplomo (vidiš jo na slikici čisto zgoraj. In ja vem, da ni the real thing ampak zame je bilo to takrat povsem dovolj😉).

ZAKAJ sem jo naredila? Pomagalo mi je, da sem si cilj lažje predstavljala. Verjamem v moč manifestacije in da se vse začne v tebi, v tvojih mislih, občutkih, pogumu in zaupanju, da lahko uresničiš ali prejmeš kar si zadaš.

Takrat sicer nisem imela pojma kako bom to izpeljala (mali opomnik: bila sem brez sredstev, službe, poznanstev…) ampak jaz sem bila izredno srečna že samo, ko sem ustvarjala diplomo in si predstavljala ves scenarij vpisa, študija in diplomiranja. KAKO se bo to zgodilo me takrat ni obremenjevalo. Vedela sem le, da bom to nekako izpeljala tako kot vedno do sedaj.

Da skrajšam tale esej (detajli sledijo na kaki kavici, če koga zanima več😉),

čez cca 2-3 tedne sem dobila TOP SLUŽBO, PRESELILA sem se na novo lokacijo in prejela PODPORO delodajalca za ŠTUDIJ ob delu….WOW!

Samo 2 tedna kasneje sem bila že vpisana na želeni študij in to je bil celo predčasen vpis – tekom leta! 

Modra misel za zaključek: Be careful what you wish for ! #močmanifestacije😎

KAKO LAHKO CANVA POMAGA TEBI IN TVOJEMU POSLU?

Ne pravim, da CANVA dela čudeže in uresničuje želje. Je pa zagotovo močno vizualno orodje, s katerim si lahko pomagaš pri svojih vizijah, željah ali ciljih.

💪S Canvo lahko ustvariš OBJAVE za družbena omrežja (Facebook, Instagram, Linkedin), spletno stran, blog, Pinterest in razna e-gradiva na zelo profesionalnem nivoju!

Na kratko: CANVA je ZAKON! Mi zdaj verjameš? 😎 

Poglej si vsebino spletnega tečaja Canva za biznis in kaj vse lahko z njo ustvariš
le z nekaj kliki & brez znanja grafičnega oblikovanja!

Že veš, da ti bo Canva pomagala pri tvojem poslu in vse kar sedaj potrebuješ je le ZNANJE ?
Prijavi se na spletni tečaj "CANVA ZA BIZNIS" z vpisom v spodnji obrazec.
(Cena tečaja je 55 eur)

    Soglašam, da s prijavo na spletni tečaj CANVA za biznis spletnega mesta jernejamilost.com dovoljujem uporabo svojega elektronskega naslova za prejemanje informacij v zvezi s tečajem. Strinjam se s politiko zasebnosti in piškotki spletnega mesta jernejamilost.com. Posredovane osebne podatke zbira in obdeluje jerneja milost s.p. z namenom informiranja o plačilu in poteku tečaja.